Το 1996 διενεργήσαμε για λογαριασμό της Κοινοβουλευτικης Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας το νομικό έλεγχο της Σύμβασης  Παραχώρησης του Έργου Μελέτης, Κατασκευής, Χρηματοδότησης και Εκμετάλλευσης της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.  Αργότερα αναλάβαμε τη συγκέντρωση, τη νομική μελέτη και αξιολόγηση κρίσιμων στοιχείων της Σύμβασης Παραχώρησης του Έργου Μελέτης, Κατασκευής, Αυτοχρηματοδότησης και Εκμετάλλευσης της Ελεύθερης Λεωφόρου Ελευσίνας -Σταυρού – Α/Δ Σπάτων και της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού για τον σχετικό Κοινοβουλευτικό Έλεγχο.

Από το 1997 μέχρι το 2003 συμβουλεύσαμε την Triton Energy Limited στη διάρκεια της συμμετοχής της στον διαγωνισμό για την απόκτηση και λειτουργία ως Διαχειριστή δύο αδειών εξερεύνησης και Εκμετάλλευσης Υδρογονανθράκων σε δύο περιοχές, στον Δυτικό Πατραΐκό Κόλπο και την Αιτωλοακαρνανία.

Συμμετείχαμε στη σύσταση και παρείχαμε νομική κάλυψη στην οργάνωση MEDIAID, ένα σωματείο που ιδρύθηκε από καθηγητές της ιατρικής, της νομικής και εμπειρογνώμονες επί θεμάτων ιατρικού δικαίου για τη διαμεσολάβηση και εκπροσώπηση ασθενών – θυμάτων ιατρικών ή νοσοκομειακών «λαθών».

Την περίοδο 2003-2005 εκπροσωπήσαμε σε μια κρίσιμη υπόθεση διαφάνειας για το δημόσιο βίο της χώρας το Εθνικό Ίδρυμα Αθλημάτων της Ρωσίας κατα Έλληνα επιχειρηματία επιδιώκοντας το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών στο εξωτερικό μέσω των οποίων είχαν διενεργηθεί διευκολυντικές πληρωμές της «πρώτης περιόδου του σκανδάλου Siemens».

Από το 2004 μέχρι και το 2014 εκπροσωπήσαμε την ΠΑΕ ΑΕΚ και μετόχους της αφενός στο πλαίσιο της «κατ’ άρθρο 44» εξυγίανσής της, αφετέρου για τη διεκδίκηση της ανάκτησης υπεξαιρεθέντων ποσών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και την απόδοση ποινικών ευθυνών κατά του Χρυσόστομου (Μάκη) Ψωμιάδη και κάθε άλλου συνεργού του. Όταν, με γνωστό τρόπο, δρομολογήθηκε και επιτεύχθηκε το 2013 ο υποβιβασμός της ΠΑΕ ΑΕΚ στην ερασιτεχνική κατηγορία με την ακόλουθη εκκαθάρισή της, η νομιμότητα της οποίας εξακολουθεί να ελέγχεται, επιδιώξαμε και πετύχαμε, μεταξύ άλλων, την εκχώρηση απαιτήσεών της τάξεως €80 εκατομμυρίων κατα του ως άνω φυλακισμένου, τότε, υπολόγου προς το Ελληνικό Δημόσιο σε εξασφάλιση απαιτήσεών του Δημοσίου κατα της ΠΑΕ ΑΕΚ μετά και την κατάπτωση της «κατ άρθρο 44» Συμφωνίας Πιστωτών και ΠΑΕ ΑΕΚ, λόγω μη καταβολής της τελευταίας οφειλόμενης δόσης της.

Από το 2007 μέχρι, ουσιαστικά, το 2010 παρείχαμε ολοκληρωμένη νομική κάλυψη στη Dolphin Capital Investors ΕΔΩ  , τη μεγαλύτερη τότε εταιρεία επένδυσης και ανάπτυξης ακινήτων στη ΝΑ Ευρώπη σχετικά με επενδύσεις ύψους €350 εκατομμυρίων για την αγορά και την ανάπτυξη Ολοκληρωμένων Τουριστικών Εγκαταστάσεων στην Ελλάδα, την Κροατία κ.α.

Το 2008 συντονίσαμε και εκπροσωπήσαμε μαζική κίνηση πολιτών (ΕΔΩ )
η οποία επιδίωκε την διατήρηση των στοιχείων και την έγκαιρη δημοσιοποίηση «διευκολυντικών πληρωμών» προς πολιτικά κόμματα, δημόσια πρόσωπα και υπηρεσιακούς παράγοντες από τη Siemens. Σχετικά με την ίδια υπόθεση, η εταιρεία παρείχε το 2010 στο πλαίσιο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για την «Υπόθεση Siemens στο σύνολό της» σχετική νομική υποστήριξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Συνασπισμού.

Το 2012 αναλάβαμε τη νομική κάλυψη της Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε και, αργότερα, ο διευθύνων εταίρος Χάρης Οικονομόπουλος, τελευταίος εκδότης της Ελευθεροτυπίας,(ΕΔΩ ) ανέλαβε την χρηματοδότηση και το συντονισμό της επανέκδοσης της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας(ΕΔΩ )
στο πλαίσιο επιχείρησης εξυγίανσης της εισηγμένης, τότε, στο Χ.Α.Α. εταιρείας και της διάσωσης ενός μέσου ενημέρωσης το οποίο θα μπορούσε να παραμείνει ιδιαίτερα χρήσιμο για τη δημοκρατία.

Από το 2007 υπερασπιστήκαμε και υπερασπιζόμαστε δημοσιογράφους αλλά και πολιτικά πρόσωπα στο πλαισιο της έρευνας και αποκάλυψης υποθέσεων δημοσίου συμφέροντος, όπως οι αείμνηστοι Αριστέα Μπουγάτσου και Χάρης Μπότσαρης. Το 2012 συμμετείχαμε στην ομάδα υπεράσπισης του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για την αποκάλυψη της περίφημης, τότε, και, εντέλει, αναξιοποίητης, πλέον, «Λίστας Λαγκάρντ».

Συμβουλεύσαμε και συμβουλεύουμε υπηρεσίες και Οργανισμούς Αποκρατικοποιήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας (Kαζίνο Κέρκυρας, προσέλκυση επενδυτών από τρίτη χώρα  κ.α), διεθνείς οργανισμούς και διπλωματικές αποστολές κ.α.

Από τον Οκτώβριο του 2013 εκπροσωπούμε τη σύζυγο και μέλη της οικογένειας του Μουαμάρ Καντάφι ( ΕΔΩ) στην υπεράσπιση του μόνου γνωστού ιδιωτικού περιουσιακού στοιχείου του γιού του Μουτάσιμ Καντάφι στη Μάλτα.

Συμβουλεύουμε ελληνικές, βρετανικές και άλλες επιχειρήσεις σχετικά με θέματα επιχειρηματικού και επενδυτικού σχεδιασμού στο Ιράν και αντίστροφα.

Η βασική τιμολογιακή πρακτική της Εταιρείας έχει ως κύριο άξονα το σύστημα της χρονοχρέωσης, με την επιφύλαξη των ελαχίστων ορίων δικηγορικών αμοιβών, όπου και εφόσον τέτοιες προβλέπονται.

Η Δικηγορική Εταιρεία έχει καταχωρηθεί κατα καιρούς σε διεθνείς καταλόγους Δικηγορικών Γραφείων (π.χ.  Martindale, The European Legal 500 [US & EMEA],).